top of page

Een curieus levensverhaal?

Mijn overgrootmoeder had 10 onwettige kinderen.

Daar wil je toch wel meer over weten?

Hoe komt het dat ze in die situatie verzeild is geraakt?

Waar zijn al die papa’s?

Overleefden de kinderen?

Eenmaal je aan een stamboom begonnen bent, komen de curieuze verhalen vanzelf naar boven. Levensverhalen van je voorouders die jouw familiegeschiedenis mee vorm geven. En een stamboom tot leven brengen.

 

Waarom zouden we het verhaal niet eens uitpluizen en er een mooi artikel van maken? En er misschien een blog over publiceren? Het verhaal bewaren voor het nageslacht?

Ik doe daar graag onderzoekswerk over en schrijf dit voor jullie neer in een blog of een meer uitgewerkt artikel. De prijs is afhankelijk van de gewenste diepgang en overeen te komen. Het uurtarief is €40.

 

Dit is typisch een vervolgopdracht op ‘Van wie stam ik af?’, ‘Wie zijn mijn 16 betovergrootouders’ of ‘Kan je mijn stamboom maken?’. Ongetwijfeld komen daar mogelijke verhalen aan de oppervlakte. Eenmaal een focus gevonden, ga ik aan de slag om in te schatten hoeveel werk het is. Dan maak ik een offerte die je al dan niet kan goedkeuren.

 

​Voor wat de oplevertermijn betreft, dat is wat afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten die binnenkomt. Maar een indicatie zal ik wel kunnen geven.

 

bottom of page